Even geduld...
Recensies
Marleen bezoekt

Haagse Strandhuisjes

Strandhuisjes
1-5 personen
vanaf € 370 per weekend
Bezoek website

De Haagse Strandhuisjes staan op het strand bij Kijkduin. Slapen aan zee, genieten van het strand, staren over het water, spelen in de branding... 

Slaapstrandhuisjes voor 4-5 personen 

Slechts twintig nieuwe strandhuisjes staan ruim opgesteld, op het strand met direct uitzicht op zee. Ze liggen rustig midden in de natuur, vlakbij Den Haag. De slaapstrandhuisjes bieden plaats aan 4 of 5 personen. Ze zijn ingericht in natureltinten, passend bij de omgeving. Hip, licht en zonnig, stijlvol en luxueus. De huisjes hebben twee slaapkamers, een met een stapelbed en een kamer met een tweepersoonsbed. In de woonkamer is de bank te gebruiken als slaapbank. De open keuken is van alle gemakken voorzien. De openslaande deuren naar de veranda zorgen ervoor dat je optimaal geniet van de aanwezigheid van de zee. 

Leef met de Zee

Haagse Strandhuisjes is een initiatief van Stichting Leef met de Zee, die staat voor genieten van het strand èn zorgdragen voor de omgeving. De huisjes zijn zoveel mogelijk gemaakt duurzame materialen en ze maken gebruik van groene energie. Gezamenlijk wordt geprobeerd de omliggende natuur zo min mogelijk te belasten. 

Of het nu stormt, regent of een mooie zomerdag is, de zee verveelt nooit!

Bezoek website