Even geduld...
Vier de feestdagen op de Veluwe
Arrangement voor de feestdagen

De Rijsgaardhoeve is een heerlijk verwenadres aan de rand van de Veluwe. Naast overnachten kun je je hier ook in de watten laten leggen in de wellness. Speciaal voor de feestdagen zijn er twee compleet verzorgde arrangementen samengesteld. Voor jou blijft er maar één ding over om te doen... In alle rust genieten van een onvergetelijk verblijf!

Kerstarrangement
Je verblijft drie nachten op de Rijsgaardhoeve in een plaggenhut of lodge. Vrijdagmiddag 23 december word je rondom de vuurkorven ontvangen met een drankje en een winterse maaltijd uit de heksenketel. Op zaterdag is het genieten van een sprankelend wellnessarrangement en 's avonds staat er een bezoek aan de Kerstnachtdienst op de hei bij de Renderklippen gepland. 1e Kerstdag begint met een feestelijke kerstbrunch, daarna is er de mogelijkheid tot het maken van een mooie winterse wandeling. 's Avonds staat je een culinair 6-gangen kerstdiner te wachten bij een restaurant in Elburg. Op 2e kerstdag kun je lekker rustig aan doen, uitchecken hoeft pas om 15.00 uur.
Volledig verzorgd arrangement: €880,- voor 2 personen

Arrangement Oud & Nieuw
Je verblijft twee nachten op de Rijsgaardhoeve in een plaggenhut of lodge. Vrijdagmiddag 30 december word je buiten verwelkomd met een verwarmend drankje. In de ketel boven het vuur staat een smakelijke winterse maaltijd te pruttelen. 's Avonds kom je buiten samen rond de vuurkorven die licht en warmte verspreiden. Op zaterdag staat je iets bijzonders te wachten... Je word heerlijk in de watten gelegd in de wellnessboerderij met een speciaal feestarrangement. Op oudejaarsavond wordt er geproost rond de kachel en mag je genieten van een feestelijk hapjesbuffet. Op nieuwjaarsdag kun je lekker uitslapen, want uitchecken hoeft pas om 15.00 uur.
Volledig verzorgd arrangement: €670,- voor 2 personen

Kijk voor meer informatie op de site van de Rijsgaardhoeve.

Ga naar de website Plekje bekijken
Deel op Facebook Deel op Twitter