Even geduld...
Beschikbaarheid
Recensies
Marleen bezoekt

Villa Beau Lieu

Appartementen
2-4 personen
vanaf € 100 per nacht
Ga naar de website

Villa Beau Lieu, een bijzonder adres voor een vakantie aan zee! De trendy appartementen van de luxe Villa Beau Lieu zijn volmaakt! Aan alles voel je de liefde & warmte waarmee Jan & Sandra Hoekstra de appartementen hebben ingericht. Gastvrouw Sandra heeft als lijfspreuk; 'Wie met licht strooit, geeft glans aan de wereld' en dat voel je zodra je haar ontmoet. Een bijzondere vrouw, met bijzonder mooie appartementen, sfeervol, zonnig en met alle ingrediënten voor een onvergetelijk verblijf.

Waar puur genieten de gewoonste zaak van de wereld is...

De prachtige villa ligt op loopafstand van het gezellige centrum van Bergen en het Berger Bos en op fietsafstand van het strand. Bij Villa Beau Lieu overnacht je in een van de stijlvol ingerichte appartementen. Op de begane grond ligt de Tuinkamer, geschikt voor vier personen. Vanuit de Tuinkamer loop je door openslaande tuindeuren de tuin in. De Vijverkamer is het kleinste appartement, met een warme sfeer. Mijn persoonlijke favoriet is de Torenkamer, een vierpersoons appartement met een groot balkon. 

Bijzonder Plekje houdt van plekjes waar het fijn-is-om-te zijn en dat is hier! 'Soms kom je op plaatsen waar je je gelijk thuis voelt. Een warm gevoel dat je omarmt zodra je binnen stapt, je weet dat je goed gekozen hebt!'

(Fotografie: Paulina Arcklin)

Ga naar de website


cloud-up-path copy 3 Created with Sketch.
Meer inspiratie
cloud-up-path copy 3 Created with Sketch.