Even geduld...
Beschikbaarheid
Recensies
Marleen bezoekt

Breda Suites

4-persoons appartement
1-4 personen
vanaf € 150 per nacht
Ga naar de website

Breda Suites biedt een ruim en luxe 4-persoons appartement in het historische hart van de stad Breda. Een heerlijke locatie voor een weekend weg, met de Grote Markt, winkels & restaurants om de hoek. Ga op ontdekking in het gezellige & bourgondische Breda!

Logeren in luxe

De inrichting past perfect bij de sfeer van de historische omgeving. Stijlvol en smaakvol. De grote ramen laten veel licht binnen, het trappenhuis is statig en tegelijkertijd elegant, de woonkamer ademt de sfeer van thuis. Twee ruime slaapkamers, met de luxe & het comfort van een hotel, bieden plaats aan vier personen. De moderne badkamer heeft een ruime inloopdouche met rainshower. en een geïntegreerde muziekinstallatie (radio). De keuken is volledig uitgerust, er staat een lange eettafel die uitnodigt tot lang tafelen. Het is maar de vraag of je daar aan toe komt met alle gezelligheid van Breda op loopafstand. 

Citytrip Breda

Aan de achterzijde van de Breda Suites ligt de Merkx tuin. Gasten van Breda Suites hebben direct toegang tot deze oase in de stad. Verlaat je aan de voorzijde de Breda Suites dan sta je in het hart van de stad. Een terrasje pikken op de markt, de stad ervaren tijdens een boottocht over de singels, genieten van verrassende winkels en heerlijke lunchadresjes. 

N.B.  Breda Suites biedt niet alleen een fijn verblijf voor een citytrip Breda, ook de zakelijke reiziger is meer dan welkom en vindt alles wat nodig is voor een inspirerend en ontspannen verblijf. 

Ga naar de website


cloud-up-path copy 3 Created with Sketch.
Meer inspiratie
cloud-up-path copy 3 Created with Sketch.