Even geduld...
Beschikbaarheid
Recensies
Marleen bezoekt

NRDRHVN91

Design appartement
vanaf 2 personen
vanaf € 90 per nacht
Ga naar de website

NRDRHVN91 is een stijlvol appartement, gelegen in de tuin van een monumentaal pand aan de Noorderhaven in het Friese Harlingen. NRDRHVN91 is een project van Rianne Landstra. Tijdens haar verblijven in het buitenland verzamelde zij de meest bijzondere accessoires die deze plek maken tot een bron van inspiratie en een lust voor het oog. Een plek waar je tot rust komt en nieuwe energie krijgt.

Design & vintage

In het eigentijdse appartement vind je naast design ook vintage. Rianne baseerde het interieur op haar favoriete kleurenpalet; wit, zwart, betongrijs en inktblauw. De kleuren van het wad gecombineerd met de Friese luchten. Op de bovenverdieping staan een boxspring bed en een bijzondere wastafel, een echte eye-catcher. Op de begane grond vind je de woonkamer, kitchenette en douche/wc. Voor de zomerse dagen is er een fijne privé tuin met terras aangelegd. Een oase in hartje stad. 

Cultuur & meer

Harlingen, een van de Friese elf steden is een plek met veel cultuur en historie. Wandel door de haven, bezoek de monumenten en kijk je ogen uit in de vele galerieën en ateliers. Kom tot rust op het strand, ga lekker winkelen of plof neer op een gezellig terras. Een dagje naar een van de Waddeneilanden is ook een optie! Harlingen is een stad die leeft, waar je rust én gezelligheid vindt en je je geen moment hoeft te vervelen. 

Tip!

Bij het appartement zit een concept store waar je o.a. vintage interieur items van Rianne kunt kopen.

Ga naar de website


cloud-up-path copy 3 Created with Sketch.
Meer inspiratie
cloud-up-path copy 3 Created with Sketch.