Even geduld...
Beschikbaarheid
Recensies
Marleen bezoekt

Boerderij ‘t Noordland

2-6 persoons appartementen
2-6 personen
vanaf € 205 per week
Ga naar de website

Boerderij 't Noordland is een leuke locatie op het Drentse platteland! Bij de familie Noord in Wittelte ben je meer dan welkom om te komen logeren. Ga je knus logeren in het nostalgische appartement de Hilde of liever met het hele gezin in het mooie boerderij-appartement de Bedstee of de Baander? 

Luister naar de stilte

Op het Drentse platteland geniet je van de stilte. 's Ochtends wakker worden wanneer de haan kraait, 's avonds met de kippen op stok. Duik in de Bedstee of dikke pret op de slaapzolder! Pas op dat je niet wakker ligt van de stilte.

Eitjes rapen en groente oogsten

De boerderij heeft drie appartementen in boerenstijl. Vakantiewoning de Bedstee (2 tot 4 personen) is mooi ingericht; modern, hip en landelijk met als verrassing voor de kinderen een zolderbedstee! Spannend om daar 's avonds in te kruipen, na een dag in de buitenlucht. Appartement de Baander is geschikt voor zes personen en de Hilde is een knus en nostalgisch ingericht appartement voor 2 personen (+ evt. 1 kind).

Overdag mag je helpen de dieren (pony's, geiten, kippen) te voeren en je eigen groente oogsten in een van de moestuinen. Rondkijken, ruiken en proeven van wat het seizoen biedt. De groente & fruit uit eigen tuin worden verkocht in de groentekar-aan-de-weg 'Moestijn & zo', een begrip in de wijde omgeving. 

Aly & Johan laten je graag meegenieten van de rust & ruimte op het platteland van Drenthe. Niets moeten, de stilte ervaren en meegaan op het ritme van de dag en de seizoenen... Bijzonder overnachten in Drenthe bij 't Noordland!

Ga naar de website


cloud-up-path copy 3 Created with Sketch.
Meer inspiratie
cloud-up-path copy 3 Created with Sketch.