Even geduld...
Recensies
Marleen bezoekt

Torre Nova

B&B en appartementen
2-7 personen
vanaf € 180 per weekend
Bezoek website

Torre Nova is een historisch landgoed met 8 appartementen, op slechts 40 minuten van Barcelona. Vlak bij de wereldstad en 30 minuten van de stranden van Sitges, tegelijkertijd omringd door natuur, rust en authenticeit. Aan de ene kant grenzend aan het middeleeuwse dorpje La Torre de Claramunt, aan de andere kant de natuur. 

Comfortabele appartementen

Torre Nova ademt veel sfeer door alle historische elementen. De monumentale entree is prachtig. De appartementen zijn comfortabel ingericht en voorzien van alle gemakken. Door de hoge plafonds en grote ramen ogen de appartementen ruim en licht. Ontbijten met de deuren wijd open met brood van de dorpsbakker, een verfrissende duik in het zwembad na een dagje sightseeing in Barcelona of lekker luieren op het landgoed: vakantie zoals vakantie bedoeld is. Grenzend aan de tuin vind je een prachtig groen landschap. Wandelingen starten vanaf de voordeur. 

In alle seizoenen

Dankzij het milde klimaat is een verblijf bij Torre Nova aangenaam in alle seizoenen. Er is veel te doen in de omgeving: wandelen, een markt bezoeken, Barcelona verkennen en genieten van tapa's in de Spaanse restaurantjes. Het groene achterland van Barcelona toont een verrassend ander gezicht van Catalonië.

Tip van Marleen!

Breng je een bezoek aan Barcelona, boek dan een bijzondere stadstour van Brood en Tomaat. Geheel op maat!

Bezoek website


cloud-up-path copy 3 Created with Sketch.
Meer inspiratie
cloud-up-path copy 3 Created with Sketch.