Even geduld...
Reserveren
Recensies
Marleen bezoekt

Duckstoer

Verhuur lelijke eendjes
1-4 personen
vanaf € 125 per dag
Ga naar de website

Verken de Achterhoek per lelijke eend van Duckstoer en je beleeft een dag om nooit te vergeten!  Geert en Dieuwke verhuren 'Eenden' om op een unieke manier door de Achterhoek te toeren met vrienden, familie of collega's. Dikke pret voor jong & oud; wanneer je met een lelijke eend op stap gaat beleef je gegarandeerd een paar vrolijke uren. 

Vogel(v)rij door de Achterhoek

De pret begint al bij het ophalen van de eend. Het nostalgische rijgedrag, de vering en het schakelen dwingt je tot onthaasten!  Wanneer je met het lelijke eendje, een authentieke Citroën 2CV6, over de landweggetjes 'waggelt' trek je veel bekijks. Verplicht zwaaien, je rijdt in een attractie. 

Dak open, eendje rijden

Geert en Dieuwke hebben twee mooie routes voor je uitgestippeld, langs plekjes die je zelf nooit zou vinden. Een tocht gaat over bosrijke weggetjes, onverharde wegen, langs kastelen en landgoederen, over lanen met statige bomen en door pittoreske dorpjes. De andere tocht voert je over slingerende dijken langs de kronkelende IJssel. Met mooi weer kan het dak open en geniet je met de wind door je haren... Bestel er gelijk een picknickmand bij, dan is het feest compleet!

P.S. Boek eens een Duckstoer in combinatie met een verblijf bij vakantiewoning Logeer & Sfeer

Ga naar de website


cloud-up-path copy 3 Created with Sketch.
Meer inspiratie
cloud-up-path copy 3 Created with Sketch.