Even geduld...
Beschikbaarheid
Recensies
Marleen bezoekt

Retroroadtrip

Volkswagen T2 camper
2-4 personen
vanaf € 395 per weekend
Ga naar de website

Retroroadtrip: dat is touren in een echt vintage Volkswagen T2 busje, hoe gaaf is dat?! Met Guusje (het jaren 70 busje) van Retroroadtrip scheur je langs allerlei leuke plekjes in Nederland óf Frankrijk, dat kies je zelf! Stippel van te voren een mooie route uit of ga gewoon lekker touren…

Zo vrij als een vogel

Zeven dagen lang heb je Guusje tot je beschikking en ben je vrij om te gaan en staan waar je maar wilt. Knusse campings, natuurgebieden en authentieke dorpjes. Een hele week lang relaxen en plezier maken, niks moet en alles mag! Het busje is volledig ingericht inclusief bedlinnen en een kacheltje voor de koudere dagen. De roadtrip door Nederland is te boeken in maart, april, mei, juni, september en oktober. In juni, juli en augustus tour je door de Auvergne in Frankrijk.

Een zorgeloze start

Voor een extra fijn begin zijn er pakketjes bij te boeken. Bij het EasyGo pakket is de eerste overnachting (inclusief diner) al gereserveerd. Wil je graag wat lekkers voor onderweg? Met het luxe pakket begin je je roadtrip met een gevulde koelkast en picknickmand.

Let's hit the road!

Een week iets te lang?

In Nederland kun je ook kiezen voor een Retroroadtrip van 3 dagen.

Ga naar de website


cloud-up-path copy 3 Created with Sketch.
Meer inspiratie
cloud-up-path copy 3 Created with Sketch.