Even geduld...
Beschikbaarheid
Recensies
Marleen bezoekt

Casa Serena

B&B
1-4 personen
vanaf € 115 per nacht
Ga naar de website

B&B Casa Serena is een kleinschalige B&B met 5 kamers, op slechts 200 meter van zee. Een parel op het eiland Formentera, een oase in het groen. 

Bijzonder overnachten op Formentera

Tijdens mijn verblijf op Formentera hebben we heel wat accommodaties bezocht, op zoek naar dat ene Bijzondere Plekje. Op het moment dat we de poort van Casa Serena binnen gingen, wisten we direct: dit is het! Een ommuurde oase met witte huisjes/cottages, een zwembad en een romantische veranda waar het ontbijt geserveerd wordt. Loungebanken in wit en pastel, wapperende witte gordijnen, mooie bloemen in de tuin, bougainville... Slechts 5 kamers, allemaal anders, in alle tinten wit. Favoriet is kamer Girasol, met een enorm overdekt dakterras met hippe stoelen en loungebanken om op een zwoele zomeravond op weg te dromen.

Zon, zee, strand & heerlijk eiland

De B&B ligt op loopafstand van zee en centraal op het eiland. Met een fiets of brommertje verken je eenvoudig de mooiste stranden, baaien met azuurblauw water en fijne strandtentjes. Ontdek en laat je verrassen door de charme van dit heerlijke eiland!

Ga naar de website