Even geduld...
Beschikbaarheid
Recensies
Marleen bezoekt

Chartreuse Le Cariol

B&B en gîte met zwembad
2-6 personen
vanaf € 225 per nacht
Ga naar de website

Chartreuse Le Cariol ligt op slechts 15 minuten van de luchthaven van Bergerac, in de Dordogne, Zuid-Frankrijk. Wanneer je op zoek bent naar een 'secret hideaway', dan is Chartreuse Le Cariol de perfecte keuze. 

B&B kamers en een 6-persoons gîte

De Nederlandse kunstenaar Marthijn de Groot toverde een vervallen landhuis om tot een sfeervol vakantiedomein, met vijf B&B kamers en een 6-persoons gîte. Omringd door weilanden, walnotenbomen en wijngaarden vind je hier rust en ruimte, een serene sfeer in een charmant landhuis. Het interieur is een mix van authentieke elementen, Aziatische voorwerpen en kunst van Marthijn: een inspirerende omgeving! Naast de luxe B&B kamers biedt Le Cariol veel extra's voor de gasten. In en rond het landhuis vind je een zwembad, een poolhouse, hot tub, een wijnkelder, een sauna, een terras, een salon met open haard en een bibliotheek met unieke kunstboeken. In het hoogseizoen kan je op het bordes aanschuiven voor een goed verzorgd diner met een heerlijk glas wijn uit de wijnkelder.

Vakantiehuis

De gîte ligt aan de binnenplaats met hoge bomen, lange tafel en kroonluchters in het groen. Het huis biedt plaats aan zes personen en kan het hele jaar gehuurd worden. Het huis heeft een privé tuin en als gast mag je gebruik maken van de sauna, de table d'hôte in juli en augustus en het zwembad.

Marthijn is dynamisch, inspirerend, creatief en houdt van een goed gesprek, lekker eten en gezelligheid. Die liefdes deelt hij graag met je, op een mooie avond aan de lange tafel.

Ga naar de website


cloud-up-path copy 3 Created with Sketch.
Meer inspiratie
cloud-up-path copy 3 Created with Sketch.
Winter in de Dordogne

Winter in de Dordogne

Kom in de winter genieten van de rust en schoonheid van de Dordogne bij Chartreuse Le Cariol.

Actie bekijken