Even geduld...
Beschikbaarheid
Recensies
Marleen bezoekt

Droom en Daad

B&B
2-8 personen
vanaf € 90 per nacht
Ga naar de website

Droom en Daad is een hele fijne ontdekking in Antwerpen! Een boutique B&B in een statig pand, op een kwartiertje lopen van het Centraal Station. Met de tram ben je zo in hartje stad en overal waar je zijn moet!

Bijzondere B&B in Antwerpen

De bed & breakfast van Ton en Bie is niet zomaar een logeeradres. In het mooie pand wacht je een warm welkom door de buitengewoon vriendelijke en leuke gastheer en gastvrouw, het meest geweldige ontbijt ooit en B&B kamers waar aan alles is gedacht. Fris beddengoed, lekkere dikke handdoeken, een design interieur (in elke kamer anders), een prachtige patio waar je even vergeet dat je in een wereldstad verblijft. De B&B kamers zijn met veel gevoel voor sfeer, kunst en detail ingericht. Slapen bij Droom en Daad is niet alleen leuk, het is een complete beleving. De kamers zijn vernoemd naar boektitels van bekende schrijvers: 'Wit... is altijd schoon' (met dakterras), Villa des Roses en Das Parfum. Het 8-persoons Penthouse uitgezonderd. 

Citytrip Antwerpen

Droom en Daad is niet alleen een accommodatie. Naast overnachten kun je hier vergaderen, exposeren en een feest geven. De expositieruimte in de oude parfumfabriek is fantastisch. Er worden regelmatig creatieve workshops, teambuildings, kleinschalige concerten en theatervoorstellingen gehouden. Je kijkt je ogen uit! 


 

Ga naar de website