Even geduld...
Beschikbaarheid
Recensies
Marleen bezoekt

Entre Ciel et Terre

B&B
1-2 personen
vanaf € 140 per nacht
Ga naar de website

B&B Entre Ciel et Terre in de Belgische Ardennen is een verwenadres in meerdere opzichten. Zo'n heerlijke B&B waar de gastvrouw je zo in de watten legt, dat je nooit meer weg wilt. Het ontbijt in de mooie eetkamer, een massage, 's middags thee met taartjes... Een droomplek, country chic!

Vijf B&B kamers

In het statige landhuis aan het dorpsplein heeft gastvrouw Linda vijf gastenkamers gerealiseerd. Allemaal anders, wat je een goede reden geeft om terug te komen! Het karakter van het 19e eeuwse landhuis zie je terug in huis: hoge plafonds, grote ramen, houten vloeren... sfeervol, authentiek en warm. De dag begint met een smakelijk ontbijt in de mooie eetkamer. Wanneer je aan het eind van de dag terugkomt van een wandeling in de omgeving wacht je in de bibliotheek of tuin een lekkere thee met huisgemaakte taartjes. Of liever een wijntje? Behoefte aan meer ontspanning? Boek een relaxerende massage met producten op basis van champagne-extracten of gelaatsbehandeling!

Inspanning of ontspanning?

Een stapel boeken mee, een lekker zitje in de tuin of in huis, een beetje staren over de heuvels en ontspannen maar. Liever actief? In de omgeving kun je eindeloos wandelen, fietsen, mountainbiken of bezoek het pittoreske Durbuy. Of ga een balletje slaan op de golfcourt acht kilometer verderop.

Ga naar de website


cloud-up-path copy 3 Created with Sketch.
Meer inspiratie
cloud-up-path copy 3 Created with Sketch.