Even geduld...
Beschikbaarheid
Recensies
Marleen bezoekt

PUUR Leven

B&B
2-5 personen
vanaf € 170 per nacht
Ga naar de website

B&B PUUR Leven ligt in het noorden van Limburg, in het dorpje Swolgen. Een mooie B&B die je meer ruimte en privacy biedt dan de doorsnee B&B. Wanneer je reserveert bij PUUR Leven, heb je de hele gasterie voor jezelf. Er is plaats voor 5 personen, ideaal dus voor kleine groepen, vriendinnen, gezinnen of stellen die ruimte en privacy op prijs stellen.

PUUR Geluk, Genot of Gevoel?

Bij PUUR Leven is het moeilijk kiezen waar je gaat zitten. In de sfeervolle living met landelijke meubels, brocante accessoires, zachte kleden, heerlijke fauteuils en houtkachel? Op een van de mooie zitjes onder de moerbeibomen in de tuin of bij de haard in de loungehoek onder de overkapping? De drie landelijk ingerichte slaapkamers zou je het liefst ook allemaal proberen. Vanuit je bed in kamer PUUR Genot kan je naar de sterren staren en kamer PUUR Gevoel is een fijne mix tussen stoer, landelijk en romantisch brocante. Gastenkamer PUUR Geluk is een sfeervolle één-persoonskamer met een zeer ruim bed. Je hebt echt PUUR Geluk wanneer je hier mag slapen! Na een goede nachtrust brengt gastvrouw Edith met liefde een uitgebreid ontbijt, met fruit & producten uit de streek. 

Een mix van landelijk en brocante

Bij elk bezoek aan de B&B kan de inrichting weer anders zijn. Gastvrouw Edith heeft in het dorp een woonwinkel, K.E.K., waar ze landelijke en brocante meubels verkoopt. Samen met haar vriendin struint ze marktjes af in België en Frankrijk en komt met de mooiste vondsten weer thuis. Deze aanwinsten krijgen af en toe een plek in de B&B, waar bijna alles te koop is. Niet alleen herinneringen, maar ook de sfeer van PUUR Leven mee naar huis nemen is dus heel eenvoudig!

Ga naar de website


cloud-up-path copy 3 Created with Sketch.
Meer inspiratie
cloud-up-path copy 3 Created with Sketch.