Even geduld...
Beschikbaarheid
Recensies
Marleen bezoekt

Slapen op nr. 1

B&B
1-2 personen
vanaf € 100 per nacht
Ga naar de website

B&B Slapen op nr. 1 heeft een speciaal plekje in mijn hart veroverd. De fijne sfeer, het mooie interieur, de hartverwarmende gastvrijheid van gastvrouw Christine... Moeilijk om de juiste woorden te vinden voor deze plek, gelukkig spreken de foto's voor zich.

Romantisch verblijf

De B&B van Christine ligt in een houten huisje, een voormalige boerenstal op het erf van een karakteristiek wit Veluws boerderijtje. Met behulp van een architect is de ruimte creatief ingedeeld; de badkamer in het midden is een echte eyecatcher. Door het uitnodigende bed, de comfortabele zithoek, gezellige eettafel en handige pantry (keuken) lijkt de B&B een compleet vakantiehuisje. Zachte grijstinten gecombineerd met wit,hout en beton geven Slapen op nr. 1 een serene uitstraling. Romantisch, rustgevend en ontspannend. 

Overnachten in het groen

Het houten huisje ligt in het buitengebied van Heerde, in het groen tussen de IJssel en de Veluwe. Door de openslaande deuren loop je de grote tuin in, met eigen zithoek en lekkere ligstoelen. Je kijkt uit over de weilanden, de paddenpoel, schapen en koeien. Hier ervaar je rust, ruimte en stilte...

Voor romantici, rustzoekers en levensgenieters

Tip: Home cooked meal

Geen zin om uit eten te gaan? Informeer naar het 'Home cooked meal', een biologisch 3-gangen diner of een verse maaltijdsoep in je eigen huisje.

Ga naar de website


cloud-up-path copy 3 Created with Sketch.
Meer inspiratie
cloud-up-path copy 3 Created with Sketch.