Even geduld...
Beschikbaarheid
Recensies
Marleen bezoekt

B&B Koto

B&B
1-4 personen
vanaf € 145 per nacht
Ga naar de website

Boutique B&B Koto ligt in het centrum van Antwerpen en is een perfecte uitvalsbasis voor je stedentrip naar deze bruisende stad. 

Werelds overnachten

Sven en Tamara hebben in hun prachtige pand twee luxe kamers gerealiseerd, een Marokkaanse kamer en een Aziatische kamer. Beide kamers bieden de mogelijkheid om twee extra slaapplaatsen te creëren. In een apart gebouw in de tuin bevinden zich twee luxe suites, een in Afrikaanse en een in Indische stijl. Alle verblijven hebben heerlijke bedden, gratis WiFi, airco, een minibar, Nespresso koffie en thee... Wat de verblijven van elkaar onderscheidt is de sfeer en de badkamer. De Marokkaanse kamer heeft gedurfde kleuren en een romantisch bad op pootjes. In de Aziatische kamer kom je direct tot rust. De luxe inloopbadkamer draagt bij aan het ontspannen gevoel. De Indische suite heeft een boog die toegang verleent tot de badkamer waar je je direct helemaal zen voelt. De inrichting is bijzonder mooi met een gouden vloer en een romantische badkuip. De Afrikaanse suite heeft een exotische badkamer waarvan de wanden bekleed zijn met de giraffenprint. De suite heeft een groot privéterras en een boomhut voor de kinderen.

Antwerpen met kinderen

B&B Koto heeft een hele grote troef: een verwarmd buitenzwembad in de ommuurde tuin! Hoe leuk is het om een stedentrip naar Antwerpen met je kinderen te maken. Overdag bezoek je de stad met alle hoogtepunten, bij terugkeer in de B&B wacht een verfrissende duik in het zwembad. Succes gegarandeerd!

Ga naar de website