Even geduld...
Beschikbaarheid
Recensies
Marleen bezoekt

Gastenverblijf Ktoef

Vakantiehuis
1-4 personen
vanaf € 220 per nacht
Ga naar de website

Ktoef is een bijzonder gastenverblijf, in de Gooi- en Vechtstreek, in Kortenhoef. Een vrijstaand huisje, aan de rand van de Wijde Blik. Je kunt bij Ktoef zowel op basis van logies & ontbijt verblijven, maar ook als gast logeren in het vakantiehuis. Het is een heerlijke plek om tot rust te komen, te lanterfanten en te genieten van de comfortabele inrichting. Vanuit het gastenverblijf loop je zo naar het water, kun je een sloep huren en de plassen opvaren voor een mooie tocht over de Loosdrechtse Plassen en de Vecht. Picknickmand mee en genieten maar! 

Bijzondere inrichting

Het vakantiehuis is volgens een bijzonder concept ingericht, voorzien van alles wat nodig is om te ontspannen. Rianne heeft het gastenverblijf ingericht met bijna alleen maar tweedehands meubelen, accessoires en inventaris. Een tweedehands houten vloer, een bank van Marktplaats, design badkamer uit de showroom; een smaakvolle mix, perfect op elkaar afgestemd. Het lijkt allemaal als nieuw en is bijzonder sfeervol! De kunst van hergebruik!

Alle comfort

Een ruime woonkamer met lekkere bank, luie fauteuil, flatscreen, DVD, WiFi en een stapel tijdschriften. Een open keuken met Nespresso koffie, openslaande deuren naar de tuin met ligstoelen, een badkamer met regendouche en designbad, riant slapen op een boxspring... Een omgeving die uitnodigt tot lanterfanten!

Ga naar de website


cloud-up-path copy 3 Created with Sketch.
Meer inspiratie
cloud-up-path copy 3 Created with Sketch.