Even geduld...
Beschikbaarheid
Recensies
Marleen bezoekt

l’Abbaye du Palais

Vakantiedomein
2-60 personen
vanaf € 85 per nacht
Ga naar de website

l’Abbaye du Palais, een culinair verwenadres in de Creuse, omringd door prachtige natuur, rust en veel ruimte. Een bijzondere locatie met B&B kamers, vakantiehuizen en woonwagens, waar je niet alleen tot rust komt maar ook verwend wordt tot in het kleinste detail.

Perfect vakantieadres voor iedereen

l'Abbaye du Palais is in vele opzichten bijzonder: de ligging in het groen, de historische abdij die omgetoverd is tot gastenverblijf, het idyllische kapelletje, de culinaire kwaliteiten, het verwarmde zwembad, de mysterieuze ruïnes uit de 12e eeuw, de wandelingen die starten vanaf de abdij, de table d'hôtes, de sfeer, de magie... Zo kan ik nog lang door gaan! Rustzoekers, natuurliefhebbers, wandelaars, kookfanaten, verliefde stellen, gezinnen met kinderen; iedereen wordt hier blij!

Bijzonder overnachten

In het hoofdgebouw vind je de 2-persoons en familiekamers. De bijgebouwen en de stallen bieden nu plaats aan sfeervolle vakantiewoningen, met plek voor 4, 6 en 10 personen. Daarnaast staan er op het domein drie woonwagens, in een halve cirkel opgesteld. Elke 'pipowagen' biedt plaats aan 4 personen + 1 kind. Het kookgedeelte deel je met de andere woonwagengasten. 

Jong & oud genieten!

Of je samen komt, met je gezin of om te trouwen, vanaf de eerste minuut is het genieten bij l'Abbaye du Palais. Niets moet, veel mag en kan! Wandelen, mountainbiken, zwemmen, pony rijden, dieren voeren bij de kinderboerderij, even helemaal niets doen en lekker voor je uit staren, genieten van een massage in de kapel... Met als afsluiting van de dag een uitstekend diner aan de lange gastentafel in de abdij, voor veel gasten het hoogtepunt van de dag. 

Ga naar de website


cloud-up-path copy 3 Created with Sketch.
Meer inspiratie
cloud-up-path copy 3 Created with Sketch.