Even geduld...
Beschikbaarheid
Recensies
Marleen bezoekt

B&B Life is good

B&B
2-3 personen
vanaf € 145 per nacht
Ga naar de website

B&B Life is Good is een One Room Hotel in een uniek stukje Brabant. In het dorp Heeswijk hebben Jeroen en Mandy in een eiken bijgebouw bij hun woonboerderij een luxe B&B gerealiseerd. Voorzien van alle comfort en privacy.

Een luxueuze hotelsuite

Life is Good combineert de luxe van een hotelsuite met de intimitieit en het persoonlijke karakter van een B&B. Eigenlijk zegt de naam van dit one room hotel alles. Stel je eens voor: genieten met een goed glas wijn op het dakterras, na een heerlijke dag ontspannen in de sauna, met een hapje en drankje bij de haard en de volgende dag in alle rust ontwaken en de dag beginnen met een uitgebreid streekontbijt. Of liever starten met een stevige workout in de fitnessruimte? Je kunt maar 1 ding concluderen: Life is Good!

Kastelen en Brabantse steden

De luxe B&B Life is Good ligt centraal tussen de steden Den Bosch en Eindhoven, waar je kunt genieten van de Brabantse gastvrijheid. Cultuur snuiven? Breng een bezoek aan kasteel Heeswijk. Liever de natuur opsnuiven? In de directe omgeving liggen prachtige natuurgebieden, waar bos, hei en zandverstuivingen elkaar afwisselen. 

Bruidssuite

De dag van je leven op een bijzondere manier afsluiten? Informeer naar het bruidsarrangement.

Ga naar de website


cloud-up-path copy 3 Created with Sketch.
Meer inspiratie
cloud-up-path copy 3 Created with Sketch.