Even geduld...
Beschikbaarheid
Recensies
Marleen bezoekt

Logeren aan de Brink

B&B met familiekamer
1-6 personen
vanaf € 70 per nacht
Ga naar de website

Logeren aan de Brink is een comfortabele B&B aan de rand van de Veluwe, bij Harderwijk en Ermelo. De ligging van de B&B is perfect, je kunt alle kanten op. 

Verblijf in een luxe koeienstal

Henk & Saskia hebben onlangs de oude koeienstal bij hun huis opgeknapt en omgetoverd tot luxe B&B. De ontvangstruimte is prachtig! Stoer, smaakvol en uitnodigend. De lange tafel (door Henk gemaakt) nodigt uit om langzaam de dag te starten met de ochtendkrant en een uitgebreid streekontbijt. Of 's avonds de dag afsluiten met een wijntje aan tafel (met vrienden en/of vriendinnen). Bij de houtkachel staan twee comfortabele fauteuils, waar je met een boek of drankje je even kan terugtrekken. De levensgrote zwart-wit foto aan de muur van de voormalige bewoner van de boerderij is een echte eyecatcher!

Overnachten in de eerste, tweede of familiekamer

Logeren aan de Brink heeft twee ruime B&B kamers met alle comfort en mooie badkamers. Een goed en heel fijn bed, een fijne zithoek en voor de deur een terras met zicht op de koeien van de buurman en de moestuin van de Stadsoogst. In de verte ligt Harderwijk. 

De familiekamer is door de speelzolder geschikt voor families met kinderen (max. 6 personen). Er is een aparte ouderslaapkamer met een tweepersoons bed en een kamer met twee stapelbedden. Daarnaast is er een keuken met koffie- en theefaciliteiten, koelkast en oven, een gezellige woonkamer en een privé badkamer. 

Dagje strand, Zwaluwhoeve, Veluwe of Dolfinarium?

De B&B is een perfecte uitvalsbasis voor een bezoek aan de mooie omgeving. Fietsen & wandelen op de Veluwe en nabijgelegen natuurgebieden, een dagje naar strand Horst aan het Veluwemeer, relaxen bij wellnessresort de Zwaluwhoeve of met de kinderen naar het Dolfinarium!

Schaatsen in Harderwijk

Vanaf 24 november 2016 tot 7 januari 2017 ligt de kunstijsbaan weer in hartje centrum in Harderwijk waar jong en oud kunnen genieten van de winterse pret. Als de kinderen schaatsen genieten ouders en grootouders van een drankje in het winterpaviljoen direct aan de kunstijsbaan.
Wanneer je in de periode tussen 24 november 2016 en 7 januari 2017 de familiekamer boekt, liggen er vrijkaartjes voor het schaatsen voor jullie klaar!

Ga naar de website


cloud-up-path copy 3 Created with Sketch.
Meer inspiratie
cloud-up-path copy 3 Created with Sketch.