Even geduld...
Beschikbaarheid
Recensies
Marleen bezoekt

Madame Lescaut

B&B en groepsaccommodatie
1-18 personen
vanaf € 80 per nacht
Ga naar de website

Madame Lescaut klinkt een beetje deftig. De Franse naam past perfect bij het koetshuis van de monumentale rentmeestersvilla. Voor het overige is Madame Lescaut alles behalve deftig! Gastvrij, persoonlijk en kleinschalig passen beter bij deze logies & ontbijt in het Overijsselse Vechtdal. 

Bijzondere suites in een koetshuis

Manôn en Jurgen hebben in het voormalige koetshuis prachtige suites gecreëerd. Vier ruime, comfortabel ingerichte suites, elk met een eigen kleur en stijl. Suite 1 en 2 zijn verdeeld over twee verdiepingen en heel geschikt voor gezinnen. Een badkamer en woonkamer op de begane grond, op de eerste verdieping romantische en originele bedstedes. Suite 3 en 4 lijken op een ruime hotelkamer, met een zit-slaapgedeelte en badkamer. Als gast mag je gebruik maken van de keuken in de hal.

Geheim plekje in de tuin

Suite 5 is een verborgen plekje in de tuin, zo'n parel die je wilt ontdekken, maar het liefst niet verder vertellen. Verscholen in het groen, te bereiken via een eigen oprijlaantje, bereik je dit lieve houten huis met veranda. Romantisch, knus, hip en eigentijds. Moeilijk te omschrijven, Suite 5 moet je ervaren! Qua bedden is er plaats voor zes personen, aan de lange eettafel en in de zithoek kun je met meer personen terecht. Kom met de hele familie, huur alle suites (plaats voor 14 volwassen & 4 kinderen) en gebruik Suite 5 als 'verzamelplek/honk'. Vooraf even loten wie er op de slaapvide mag overnachten, met zicht op de sterren!

Overnachten met luxe extra's

Madame Lescaut legt je in de watten! De suites zijn al fijn, de sauna & hot tub in de grote tuin maken het feest compleet. 

Ga naar de website


cloud-up-path copy 3 Created with Sketch.
Meer inspiratie
cloud-up-path copy 3 Created with Sketch.