Tip van Marleen
Bijzondere hotels in Nederland

Kleine, persoonlijke en gastvrije hotels in Nederland, waar je als gast nog echt bijzonder bent. Je vindt ze hier!

Lees verder »

Bezig...

Bedankt

Bedankt voor uw bericht. We hebben u een kopie gestuurd. Dat bericht zal door de eigenaar van het plekje worden beantwoord.

Venster sluiten - Bezoek website

{title}
2-14
personen
vanaf
€ 90
per nacht

B&B Mollenvlied B&B

Veluwe

B&B Mollenvlied

B&B Mollenvlied, met rietgedekte vrijstaande gastenverblijven, staat op één van de mooiste plekjes van de Veluwe, grenzend aan het Kroondomein Het Loo.

Een van de kamers

De vier royale zit-/slaapkamers zijn uiterst comfortabel en eigentijds ingericht en beschikken allen over een eigen badkamer met toilet. Het appartement beschikt over een volledig ingerichte keuken.

Welkom bij Mollenvlied

Mollenvlied leent zich ook uitstekend voor vergaderingen, cursussen en workshops in een rustige, privésfeer.

Mollenvlied

De gehele accommodatie is te huur voor groepen van 10 tot 14 personen

Ontbijtruimte

Het ontbijt wordt geserveerd in de vrijstaande ontbijt/loungeruimte: de jachtkamer. Deze ruimte kan 's avonds ook gebruikt worden om een glaasje te drinken.

Midden op de Veluwe

En dan sta je ineens oog in oog met een ree.......! B&B Mollenvlied bevindt zich in een van de mooiste gebieden van de Veluwe, grenzend aan de Koninklijke Houtvesterij: rust, ruimte en stilte.

2-14
personen
vanaf
€ 90
per nacht
Beschikbaarheid
  • Omschr.
  • Meer info
  • Recensies

Slapen op de Veluwe

Kunnen jullie een geheimpje bewaren? B&B Mollenvlied is een van de best bewaarde geheimen van Nederland om te overnachten. Op dit mooie plekje op de Hoge Veluwe, omringd door bossen & heidevelden waar de hertjes rond dartelen, krijgen de begrippen rust & ruimte weer betekenis. Wanneer je over de hobbelige zandweg naar B&B Mollenvlied rijdt, ervaar je al direct een geluksgevoel.

Heide, hertjes, hééérlijk!

Dit heerlijke gevoel blijft de hele tijd bij je... Zoals een van de gasten heel mooi omschrijft; 'Kun je het je voorstellen dat je op een landgoed terecht komt, onder een rietgedekt dak slaapt in een design kamer, dat je drankje al koud staat, de labradors op je koude voeten komen liggen en dat de eigenaresse lief aanbiedt dat je gerust haar auto mag lenen om even wat te gaan eten in het dorp?! Dat gebeurde in Mollenvlied....' Een bijzonder logeeradres in het bos; bijna zonde om te verklappen, zo fijn!