Even geduld...
Beschikbaarheid
Recensies
Marleen bezoekt

De Rheezer Kamer

B&B en theehuis
2-4 personen
vanaf € 135 per nacht
Ga naar de website

De Rheezer Kamer is een unieke locatie, gelegen op een van de mooiste plekken in het Overijsselse Vechtdal, aan een authentieke brink in Rheeze. Op het moment dat je aan komt rijden begint je vakantiegevoel al. Over een klinkerweg rijd je de mooie brink op, omringd door monumentale boerderijen en hoge bomen. Het lijkt alsof de tijd hier stil staat.... Midden in dit prachtige stukje Nederland ligt De Rheezer Kamer met een stijlvol ingericht gastenverblijf en een heerlijk theehuis.

Natuurlijk Mooi overnachten

Het gastenverblijf van de Rheezer Kamer ademt sfeer. Eigentijds design; een mooie mix van duurzame materialen, regionale producten en behoud van authentieke details. Wat opvalt is dat je een compleet gastenverblijf exclusief voor jezelf hebt. Ruimte, rust, luxe... en een prachtig uitzicht over de landerijen naar de Vecht. Na een goede nacht op een eco-luxe bed word je verrast met een smakelijk ontbijt: vers gebakken Vechtdalbrood, boerenyoghurt met honing en uiteraard een vers scharrel eitje.

Natuurlijk Mooi interieur

Naast bijzonder overnachten in de luxe B&B kan je bij de Rheezer Kamer ook bijzonder vergaderen en bijzonder mooie woonaccessoires kopen. Gastvrouw Astrid heeft bewust gekozen voor het interieur van de Rheezer Kamer. Duurzame producten met een verhaal, tijdloos en puur woontextiel van natuurlijke materialen, interieuraccessoires van gerecyclede- en restmaterialen... Alles is even mooi!

Natuurlijk Mooi Ontdekken

Het gastenverblijf van de Rheezer Kamer is al een ontdekking, maar daarnaast is er ook een prachtig theehuis op het erf aanwezig met de lekkerste koffie van Nederland. De moeite waard om te ontdekken! En dan heb ik het nog niet eens gehad over de mooie omgeving, de ligging aan het Pieterpad, het Vechtdal...
 

Ga naar de website


cloud-up-path copy 3 Created with Sketch.
Meer inspiratie
cloud-up-path copy 3 Created with Sketch.