Even geduld...
Beschikbaarheid
Recensies
Marleen bezoekt

De Rijsgaardhoeve

B&B en wellness
1-2 personen
vanaf € 120 per nacht
Ga naar de website

De Rijsgaardhoeve, een parel aan de rand van de Veluwe. Een prachtige plek, waar je niet alleen kunt overnachten in de bijzondere B&B, maar je  ook in de watten kunt laten leggen in de kleinschalige wellness. Een verwenadres, of je nu komt voor een dag of langer! Een plek waar je gegarandeerd tot rust komt en waar diezelfde rust energie geeft.

Bijzonder overnachten 

De overnachtingsmogelijkheden bij de Rijsgaardhoeve zijn verrassend. Niet alleen qua uiterlijk, maar ook qua interieur. Op het erf staan drie authentieke plaggenhutten, waardoor je het gevoel krijgt terug te gaan in de tijd. Wanneer je echter over de drempel stapt, sta je in een wereld van luxe en comfort. Elke plaggenhut heeft een eigen en eigentijds interieur, met warme kleuren, een romantische bedstede, een zithoek met zalige houtkachel en moderne badkamer. De Turfstekershut heeft zelfs een tobbe als ligbad. Naast de plaggenhutten heb je ook de mogelijkheid te overnachten in een van de lodges. Net zo smaakvol ingericht en met een ruime living met zithoek en haard, een eethoek en keuken, een sfeervolle slaapzolder en een badkamer met ligbad. Het ontbijt met veelal streekproducten staat 's morgens voor je klaar in de hooiberg of wordt naar wens geserveerd in een ontbijtmand aan je deur. 

Wellness in een schaapskooi

De wellness in een authentieke schaapskooi is van een klasse apart. Kleinschaligheid en privacy staan voorop bij de bijzondere behandelingen. Een sauna voor twee, samen een modderbad, ontspannen in de hooistoven, relaxen in oma’s kruidenkeuken of dobber in de houtgestookte tobbe, zwem een paar baantjes in de natuurlijke zwemvijver en stap onder de molenraddouche.

Uitgerust en opgeladen weer naar huis! Of.... blijf lekker slapen! Dan heb je een extra dag om de omgeving te ontdekken. Maak een stadswandeling door Hanzestad Elburg, fiets over de Veluwe, wandel door de bossen en geniet, met volle teugen!

Zwemvijver en hot tub

Buiten de openingstijden van de wellness mag je als gast gebruik maken van de zwemvijver en de hot tub. 

Ga naar de website


cloud-up-path copy 3 Created with Sketch.
Meer inspiratie
cloud-up-path copy 3 Created with Sketch.
Vier de feestdagen op de Veluwe

Vier de feestdagen op de Veluwe

De Rijsgaardhoeve heeft voor zowel Kerst als Oud & Nieuw een compleet verzorgd arrangement samengesteld. Pure verwennerij!

Actie bekijken