Even geduld...
Beschikbaarheid
Recensies
Marleen bezoekt

B&B Smidse

B&B
1-2 personen
vanaf € 80 per nacht
Ga naar de website

B&B de Smidse ligt ten zuiden van Zutphen, tussen de Veluwe en de IJsselvallei, ligt het landgoed Voorstonden. Op dit landgoed ligt een authentieke Gelderse boerderij, de Smidse, met een bijzonder gastenverblijf. Het is een B&B, maar eigenlijk veel meer dan dat! Het verblijf ligt in de woonboerderij en heeft een eigen ingang. Zodra je binnenstapt, sta je in de sfeervolle, gezellige woonkeuken, die verwarmd wordt door een AGA fornuis. Veel authentieke elementen zijn bewaard gebleven. De badkamer bevindt zich achter de originele bedsteedeuren en de slaapkamer bevindt zich in de opkamer.

Logeren op een landgoed!

In de mooie bloementuin liggen verschillende terrasjes, waar je kunt genieten van alles wat groeit en bloeit... Met een beetje geluk zie je een ree langs de bosrand of een bosuil langs vliegen. Vanaf de Smidse wandel je direct het aangrenzende parkbos in, een van de weinige parkbossen in Nederland met prachtige doorkijkjes, vergezichten en rustplekken. 

Slow cooking

Gastvrouw Wil geeft je graag uitleg over koken op het AGA fornuis. Niet voor niets wordt dit fornuis het warme hart van een huis genoemd. Een maaltijd op een AGA bereiden is een andere manier van koken, ontspannen en gezellig. Net als logeren bij de Smidse!

Ga naar de website


cloud-up-path copy 3 Created with Sketch.
Meer inspiratie
cloud-up-path copy 3 Created with Sketch.