Even geduld...
Beschikbaarheid
Recensies
Marleen bezoekt

Stadslodge de Meiboom

4-8 persoons lodge
1-8 personen
vanaf € 74 per nacht
Ga naar de website

Designliefhebbers opgelet; bij Stadslodge de Meiboom in Gramsbergen vind je een unieke accommodatie. In het centrum van het pittoreske stadje is de voormalige bakkerswinkel omgetoverd tot twee 4-persoons lodges. 

Een uniek interieur

Stadslodge de Meiboom van Wilma en Henk heeft een heel eigen sfeer. Met de hulp van Ontwerpstudio Roel Westerman zijn van de bakkerswinkel twee appartementen gemaakt met een industrieel karakter. Het gebruik van de materialen is bijzonder. Underlayment, kalkzandsteenblokken en betonplex zorgen voor een stoere en eigentijdse uitstraling zonder afbreuk te doen aan comfort. Over elk hoekje is nagedacht, niets is standaard. Elke lodge biedt plaats aan vier personen en samen zijn ze te reserveren voor 8 personen. Er zijn twee slaapkamers, douche en toilet, keukentje en in de gezamenlijke voortuin geniet je van de laatste zonnestralen terwijl het dagelijks leven in Gramsbergen voortkabbelt. 

Bij een voormalige bakkerswinkel hoort een goed ontbijt! Het wordt 's ochtends kakelvers in een gezellige mand bezorgd, vanuit de bakkerij in Hardenberg.

Pieterpad en Vechtdalroute

Voor de deur van de Stadslodge loopt het Pieterpad en ook één van de lange afstands fietsroutes van Nederland, de Vechtdalroute, komt langs de voordeur. De Meiboom is een perfecte uitvalsbasis om het Vechtdal te verkennen. 

'Een unieke plek waar bijzonder slapen heel gewoon is'

Ga naar de website


cloud-up-path copy 3 Created with Sketch.
Meer inspiratie
cloud-up-path copy 3 Created with Sketch.