Even geduld...
Beschikbaarheid
Recensies
Marleen bezoekt

Studiomie

One room hotel
1-2 personen
vanaf € 135 per nacht
Ga naar de website

Studiomie One Room Hotel is een unieke plek om tijdens je citytrip Gent te overnachten. Je slaapt in een zeecontainer, boven op het dak van een vroegere smederij. Het One Room Hotel is het visitekaartje van eigenaresse Mieke, een kunstenares die zich laat inspireren door de wereld om haar heen.

Design & vormgeving

Het design van de container is niet zomaar ontstaan, er is een uitgebreid proces van brainstormen, ontwerpen en uitproberen doorlopen. Overal is over nagedacht en de vormgeving ziet er dan ook piekfijn uit! Ontbijten doe je lekker in de container, hoe en wanneer jij het wilt! Zie je jezelf al zitten, lekker in je pyjama aan de verse jus, met uitzicht over de stad…

Ontdek de stad

De grotendeels autovrije binnenstad van Gent is een fijne plek voor een citytrip. De stad heeft een groot historisch verleden en kent vele mooie pleinen en authentieke gebouwen. Ga je lekker rondslenteren en op je gemakje al het moois bewonderen of stap je in één van de ‘bootjes van Gent’ voor een leuke rondvaart… Tegelijkertijd is het bruisende centrum van Gent ook de basis voor veel nieuwe trends & ontwikkelingen. Laat je verrassen, geen dag is hier hetzelfde.

Zelf ook graag een stijlvol interieur?

Studiomie is niet alleen een hotel maar ook een ontwerp en stylingbureau!

Ga naar de website


cloud-up-path copy 3 Created with Sketch.
Meer inspiratie
cloud-up-path copy 3 Created with Sketch.