Even geduld...
Beschikbaarheid
Recensies
Marleen bezoekt

B&B TOF

B&B
1-2 personen
vanaf € 65 per nacht
Ga naar de website

B&B TOF in Dordrecht is een toffe B&B in het historische centrum van de stad, gevestigd in een meer dan 100 jaar oud pand aan de Knolhaven. Vanuit de B&B heb je een mooi uitzicht op de nieuwe haven. 

TOF ingericht

Eigenaresse Toke heeft de B&B tof ingericht. Er is een tweepersoons gastenkamer op de begane grond, met een eigen entree. De privé badkamer wordt van de kamer gescheiden door een stoere steigerhouten schuifdeur. Er is een heerlijke inloopdouche. De basis van de kamer is wit, met steigerhouten elementen, Louvreluiken voor de ramen, een toffe eethoek en speelse accessoires. Het is wel duidelijk dat Toke een tof mens is!

Toffe locatie

Op een mooie zomerse dag zit je lekker op je eigen bankje voor het huis naar de boten in de Nieuwe Haven te staren. In je kamer ligt genoeg informatie om er een paar dagen op uit te gaan. De historische binnenstad is prachtig, maar je kunt ook met een fluisterbootje door de Hollandse Biesbosch varen of de molens van Kinderdijk bezoeken. De schoonheid van Dordrecht is een goed bewaard geheim, maar als je er bent geweest, ken je het ook! Dat is TOF!

Ga naar de website