Even geduld...
Recensies
Marleen bezoekt

Valencia Mindfulness Retreat

Bed & breakfast
1-12 personen
vanaf € 45 per nacht
Bezoek website

Valencia Mindfulness Retreat is een sfeervolle bed and breakfast in Valencia (Spanje), waar GASTVRIJHEID met hoofdletters wordt geschreven! De B&B heeft een perfecte ligging in het historische hart van de stad. De mooiste plekjes, musea, winkels, gezellige terrasjes en restaurants van de meest gezellige historische wijk Barrio del Carmen liggen als het ware voor de deur.

Kunst, meditatie, wellness en luxe

Gastheren Dany en Thijs hebben hun droom waargemaakt! Een B&B gerealiseerd, smaakvol en sfeervol, waar gasten volop verwend worden. De verwennerij begint direct bij aankomst, met sprankelende Cava, sapjes en verse lokale lekkernijen. De kern van het concept van Dany & Thijs is mindfulness, wat inhoudt dat alles zorvuldig is uitgezocht, met aandacht voor detail en van de beste kwaliteit. De inrichting is origineel, artistiek, een mix van kunst en comfort. Van porseleinen theekopjes tot authentieke schilderijen. Behalve een privé-appartement en ‘Bed and Breakfast’-kamers bieden Dany & Thijs een breed assortiment aan andere services, van ontspannende massages door ervaren therapeuten tot een ‘Vroege Vogel Meditatiekamer’. Van onschatbare waarde zijn de geheime tips, op maat gegeven en onmisbaar voor je stedentrip naar Valencia!

De perfecte verblijfplaats voor een bezoek aan Valencia!

Yoga, massage, pilates

Een uurtje yoga (prive of in een groep), een holistische massage of een les Pilates? Informeer bij de mannen naar de mogelijkheden!

Bezoek website