Even geduld...
Beschikbaarheid
Recensies
Marleen bezoekt

Veen 107

B&B
1-5 personen
vanaf € 105 per nacht
Ga naar de website

B&B Veen 107 is een luxe bed & breakfast aan de rand van de stad Den Haag. Een goede uitvalsbasis voor een bezoek aan het Groene Hart. Overnachten in alle rust met bruisende steden binnen handbereik.

Monumentale boerderij

Leonie en Rob hebben een monumentale langgevelboerderij uit 1832 stijlvol gerenoveerd. Authentieke elementen zijn nog goed zichtbaar en combineren moeiteloos met het hedendaagse comfort in de B&B. Bij Veen 107 krijg je meer dan alleen een B&B kamer. In de voormalige stal zijn drie appartementen gerealiseerd, Rust, Gemak en Comfort. Wat kun je aan deze namen nog toevoegen? De appartementen (2-3 personen) zijn van alle gemakken voorzien, een eigen zithoek, TV, eethoek, koffiezetapparaat, koelkast en heerlijke bedden. Vanuit je appartement stap je in de tuin met gemeenschappelijke veranda. Daarnaast vind je in de voormalige hooiberg ook een fijne plek met lounge stoelen & banken. 

Het Groene Hart

De boerderij ligt in het zuidoosten van de stad, aan een van de weinige landwegen die de stad rijk is. Vanuit de B&B ben je zo in hartje stad en sta je snel op het Scheveningse strand. Maar ook steden als Delft, Leiden en Rotterdam zijn goed te bereiken. Liever de natuur in? Fietsroutes starten voor de deur en voeren je door het Groene Hart. 

Ga naar de website


cloud-up-path copy 3 Created with Sketch.
Meer inspiratie
cloud-up-path copy 3 Created with Sketch.