Even geduld...
Beschikbaarheid
Recensies
Marleen bezoekt

Villa Heidetuin

B&B en restaurant
vanaf 1 personen
vanaf € 95 per nacht
Ga naar de website

Villa Heidetuin is een verrassend veelzijdig adres, een 'hier-hoef-je-niet-meer-weg' concept aan de rand van Bergen op Zoom. Een B&B en brasserie met een fantastisch terras, gelegen op landgoed Lievensberg met een grote parkachtige tuin met beukenlanen, bos, heide en picknickplaatsen.

B&B met een Frans tintje

Don & Ingrid hebben in de statige villa vijf charmante B&B kamers gerealiseerd, ingericht in een mix van brocante, landelijk en romantiek. Je proeft hier een stukje Frankrijk, maar dan met Brabantse gastvrijheid. Elke kamer is anders ingericht, van romantische (bruids-)suite met bad op pootjes tot stoere kamer Azur. Elke drempel die je overstapt zorgt voor een verrassing. Authentieke elementen zijn prachtig verwerkt in het hedendaagse interieur en worden afgewisseld door creatieve eigen ontwerpen. Een bedhoofd van wijnkistjes, 'hangende' nachtkastjes, een bed van pallets.... De moderne (inloop-) badkamers passen perfect in het geheel.

Brasserie met veranda & geweldig terras!

Op de begane grond ligt de brasserie. Als gast ontbijt je hier of bij mooi weer op het terras in de ochtendzon. In de enorme tuin voor de villa liggen verschillende zitjes verspreid in het groen, van stoere loungebanken tot dromerige hangstoelen, gezellige aanschuiftafels en luie ligstoelen. In de tuin vindt ieder een favoriet plekje! De brasserie is dagelijks geopend (m.u.v. dinsdag) voor koffie met taart, lunch en later op de dag een aangeklede borrel. Het Franse gevoel komt ook bij de brasserie naar voren. Tijdens de zomermaanden organiseren Don & Ingrid enkele table d'hôte avonden. 

In de grote tuin, op de veranda, bij slecht weer in de bibliotheek of in de salon, er is altijd een bijzonder plekje voor je waar je helemaal tot rust komt! 

Ga naar de website


cloud-up-path copy 3 Created with Sketch.
Meer inspiratie
cloud-up-path copy 3 Created with Sketch.