Even geduld...
Beschikbaarheid
Recensies
Marleen bezoekt

BergGastHaus Bündner Rigi

Berghotel en glazen slaapkamer
vanaf 2 personen
vanaf € 120 per nacht
Ga naar de website

Bovenop de berg, in het Zwitserse Graubünden, ligt een warm & sfeervol berghotel: BergGastHaus Bündner Rigi van de Nederlandse Audrey en Zwitserse André. Dit bergpension ligt ver van alles en iedereen, in een wereld van alpenweiden, bergtoppen en schone berglucht.

Authentiek bergpension

BergGastHaus Bündner Rigi was een van de eerste bergpensions in de regio, een historisch gasthaus dat in de winter alleen te voet of per ski bereikbaar is. Op 1618 meter bevind je je hier in een prachtige bergwereld met grandioos uitzicht over Rheinschlucht en de vele bergtoppen. Het uitzicht is door My Switzerland verkozen tot de mooiste uitzichten van Zwitserland. De authentieke sfeer is bewaard gebleven in het pension, enkele aanpassingen zorgen voor hedendaags comfort. Vervlogen en moderne tijden lopen hier in elkaar over. Audrey en André stellen alles in het werk om hun gasten in de watten te leggen, als gast ben je het stralende middelpunt. In het restaurant word je verwend met regionale, authenieke gerechten uit grootmoeders tijd in een modern jasje. Er wordt veel gebruik gemaakt van lokale (deels biologische) producten, een traktatie voor je zintuigen.

Slapen onder de sterrenhemel

Uniek in Europa, slapen bovenop de berg in een glazen slaapkamer. Op het terras van het bergpension staat een glazen kas, met een tweepersoons bed. Een miljoen sterren hotelkamer, romantisch en bijzonder. 

Zomer & winter in Zwitserland

Bündner Rigi is het hele jaar door een fijne bestemming. Wintersportliefhebbers vinden een slaapplaats aan de piste, bergsportliefhebbers wandelen in de zomer vanaf de voordeur over de mooiste alpenweiden naar bergtoppen in de directe omgeving. 's Nachts zijn het slechts de vossen en hazen die onderweg zijn.... Stilte, puur natuur...

Ga naar de website