Even geduld...
Recensies
Marleen bezoekt

Domaine les Gandins

Vakantiedomein
2-12 personen
vanaf € 460 per week
Bezoek website

Domaine les Gandins is een fijn vakantiedomein in Frankrijk. Op slechts drie uur ten zuiden van Parijs ligt dit landgoed, in de Auvergne aan de rivier la Sioule. De familie Teyssier heeft plek voor jong en oud!

B&B kamers, gîtes en lodges

In het landhuis worden gastenkamers verhuurd. De omliggende authentieke gebouwen zijn omgetoverd tot vier comfortabele gîtes, geschikt voor 2 tot 12 personen. Er staan canvas safaritenten voor 6-personen. In het sanitairgebouw heeft elke tent haar eigen badkamer. De chalets bieden ook plaats aan max. 6 personen. Op het terrein ligt ook een kleine camping.

Een kindvriendelijk vakantiedomein

Voor ieder wat wils, maar voor kinderen helemaal fijn. Spelen en zwemmen in de rivier, uren plezier op de skelters, trampoline, een duik nemen in het zwembad, pret in het speelhuisje en er lopen veel dieren rond op het domein. Maar ook de volwassenen worden niet vergeten! ’s Avonds kun je aanschuiven bij de table d'hôtes buiten op het terras of in de voormalige groentenkas, waar een menu wordt geserveerd van streekproducten en groenten uit eigen moestuin. De gemoedelijke en gastvrije sfeer geven je het gevoel dat je bij vrienden aan tafel zit. 

Leuk om te weten

Vanaf zomerseizoen 2015 heeft Domaine les Gandins een verwarmd zwembad. 

Bezoek website


cloud-up-path copy 3 Created with Sketch.
Meer inspiratie
cloud-up-path copy 3 Created with Sketch.