Even geduld...
Beschikbaarheid
Recensies
Marleen bezoekt

Het Goeie Leven

Glamping
1-5 personen
vanaf € 20 per persoon
Ga naar de website

Het Goeie Leven is een bijzondere camping in het Brabantse land. Aan de rand van het dorp Eerde ligt deze kleinschalige camping, te midden van een bosrijk gebied, omgeven door natuur. De familiecamping is een initiatief van vier jonge ondernemers, die een uniek concept hebben in Nederland. Je kunt namelijk je kampeerplaats naar wens laten inrichten.

Camping of glamping?

Aan jou de keuze welke voorzieningen je op je plaats wilt: eigen water aan- en afvoer, 6 of 16 ampère stroom, houten picknick tafel, een heerlijke hangmat of elke ochtend de krant? Aan de bosrand, aan de waterpoel of voor gezinnen met kleine kinderen aan de binnenring met zandplaats en kinderzwembad binnen handbereik. De echte kampeerder vindt aan de rand van het kampeerterrein rust en ruimte. Ook de luxe kampeerder vindt zijn plek bij Het Goeie Leven. In de volledig ingerichte safaritenten, retrocaravan en tipi's ervaar je dat avontuurlijke kampeergevoel met luxe en comfort. Stel je eens voor: koken op een compleet ingerichte en verrijdbare buitenkeuken onder je eigen tentluifel in de avondzon! In de vroege ochtend luisteren naar vogeltjes terwijl je heerlijk ontwaakt in een comfortabel bed. Dat is pas genieten....

Bistro met overdekt terras

Bij Het Goeie Leven hoort gastvrijheid en lekker eten & drinken in de landelijk ingerichte bistro met overdekt terras. In het hoogseizoen wordt voor de kampeerders regelmatig een table d'hotes georganiseerd met een heerlijk diner van verse producten uit de regio. Samen genieten aan lange tafels in de buitenlucht geven je een hopelijk onvergetelijke herinnering aan de vakantie.

Dit is het Goeie Leven!

Ga naar de website


cloud-up-path copy 3 Created with Sketch.
Meer inspiratie
cloud-up-path copy 3 Created with Sketch.