Even geduld...
Beschikbaarheid
Recensies
Marleen bezoekt

Landgoed Buiten

Camping en glamping
1-4 personen
vanaf € 10 per persoon
Ga naar de website

Landgoed Buiten ligt op een uniek stukje Nederland; een glooiend heuvellandschap met blonde koeien, stroompjes bos en wilde weide, op de Drentse Hondsrug. Het voelt als een stukje buitenland als je aankomt rijden over het zandpad, een verscholen paradijs klaar om ontdekt te worden. 

Glamping in Drenthe

Je hoeft niets anders mee te nemen dan je koffertje wanneer je gaat logeren bij Landgoed Buiten. Je bent meer dan welkom in de 4-persoons Boslodge met privé hot tub of de 2-persoons gepimpte caravan 'het Buitenbeentje'. Helemaal leuk zijn de Buitenbedden, ingerichte Bell tenten met een romantisch bed, een heerlijke houtkachel en hangmat. Gasten kunnen gebruik maken van de buitenkeuken. Moeilijk kiezen, want de Buitenkamer moet je eigenlijk ook even getest hebben. Deze verbouwde container is ingericht voor 2 personen, romantisch en stoer tegelijk. Heb je wel een tentje mee? Plaats hem naar wens aan de bosrand, in het weiland, bij de pluk- en moestuin, tussen de fruitbomen, aan de kikkerpoel of bij de vuurplaats. De plekken zijn ruim opgezet en bieden rondom uitzicht op de mooie natuur. 

Een bijzondere camping

Persoonlijk en met aandacht, zo wordt Landgoed Buiten gerund. Ontwaak door een vogelconcert, schuif aan voor een heerlijk ontbijt 'Camp & Breakfast' (op de Deel of op het terras), maak een wandeling in de omgeving of trek je even terug in een van de hangmatten. Tussendoor proef je een biologisch ijsje. 's Avonds ben je van harte welkom aan tafel voor het diner. Voor het slapen gaan nog even naar de sterren staren bij het kampvuur om vervolgens weg te dromen op de geluiden van de natuur.

Een bijzondere plek, eigenlijk nog een beetje geheim.... Landgoed Buiten.

Ga naar de website