Even geduld...
Beschikbaarheid
Recensies
Marleen bezoekt

Agricamp Picobello

B&B, glamping en camping
vanaf 2 personen
vanaf € 26 per persoon
Ga naar de website

Voor een 'picobello' actieve (kampeer-)vakantie ben je bij Agricamp Picobello op het juiste adres. In het zuiden van Le Marche in Italië ligt deze minicamping annex B & B en outdooronderneming. Vakantiegangers die rust en ruimte zoeken en dat graag afwisselen met actief bezig zijn, vinden bij Picobello de juiste plek! Overdag actief, 's avonds heerlijk Italiaans eten in charmante dorpjes bovenop de heuvels of BBQ-en op de camping. 

Uniek uitzicht rondom

Je kunt hier overnachten in een van de B&B kamers, in de knus ingerichte pipowagen, de volledig ingerichte huurtenten of op één van de zeer ruime tentplaatsen op de kleine camping. Er is een gezinstent voor 4-6 personen en een tweepersoons Karsten tent. Wil je het unieker en ben je op zoek naar een originele overnachting in de Marken? Reserveer de Picobello Shell, geschikt voor 4 personen!

Ontdek Le Marche

Qua ligging kun je een camping niet beter wensen: aan het eind van een doodlopende weg, in een dal, met unieke uitzichten naar alle kanten. Omringd door olijf- en fruitboomgaarden, zonnebloemvelden en akkerland. Op slechts een half uur rijden van de Adriatische kust en een goede 30 minuten van het nabijgelegen Monte Sibillini N.P. met ontelbare mogelijkheden om te wandelen.

Outdooractiviteiten

Campingeigenaar en sportklimbegeleider Rob neemt je graag mee op avontuur; geniet van bergexcursies in de Monte Sibillini (zowel overdag als ’s nachts) of beklim, onder professionele begeleiding, de rotsen van het klimgebied Rosara. De camping heeft een eigen klimwand, geschikt voor de beginners en voor mensen met ervaring. Voor diegene die de pedalen graag rond laat gaan zijn er mountainbikes en hybride fietsen te huur. Agricamp Picobello is al vanaf 2003 actief als kleine buitensportonderneming en kent de omgeving op haar duimpje.

Als je van kamperen houdt en behalve luieren ook actief wilt zijn dan is dit de camping van je dromen. Picobello!

Winterwandelingen

Tijdens de maanden januari en februari organiseert Picobello winterwandelingen. Met sneeuwschoenen wandelen in het Nationaal Park Monti Sibillini en een berg beklimmen met stijgijzers.

Ga naar de website


cloud-up-path copy 3 Created with Sketch.
Meer inspiratie
cloud-up-path copy 3 Created with Sketch.