Even geduld...
Reserveren
Recensies
Marleen bezoekt

It Blauwe Buske

VW T2 verhuur
1-8 personen
vanaf € 220 per dag
Ga naar de website

Wie droomt er nou niet van om te touren in een echt vintage Volkswagen busje… It Blauwe Buske biedt de mogelijkheid om in een lichtblauw retro busje op stap te gaan in Friesland. Zie je jezelf al zitten… Raampje open, je haren wapperend in de wind en op zoek naar avontuur!

Drie verschillende tours

Greet en Jeske van It Blauwe Buske hebben drie routes voor je uitgestippeld, langs verrassende adressen en over de mooiste landweggetjes. Onderweg stop je bij een leuk adres voor een hapje en drankje, zoals bijv. Picknickers. Als je kiest voor ’t Kanten randje (120 km) zie je de verschillende kanten van Friesland, allemaal even mooi en bijzonder. Geniet van de bosrijke omgeving, het water en de weides. Tijdens de tour kom je langs landelijke brocante woonwinkeltjes waar je op je gemakje rondsnuffelt. De Liefde van ’t land tour (145 km) richt zich op het boerenleven en de prachtige Friese landschappen. Onderweg bezoek je verschillende dorpjes en verken je het gebied waar vroeger de uitgestrekte venen lagen. De Frisse wind tour (120 km) neemt je mee langs de Friese meren, plassen en vaarten. Onderweg stop je in authentieke dorpjes waar je een kijkje neemt in brocante winkeltjes en oude molens. Welke tour kies jij?

Je eigen tour

Lijkt het jou leuk om echt op avontuur te gaan en je eigen uitgestippelde route te volgen… Bij It Blauwe Buske mag je ook je eigen tour bedenken. Leuk voor een dagje weg met het gezin! Het busje is geschikt voor maximaal 8 personen. Rij je liever niet zelf? Tegen een extra vergoeding heb je de gehele tour je eigen chauffeur. Wat een luxe!

Koffie & koekjes in de pipowagen

Voordat je van start gaat, krijg je in de hippe pipowagen onder het genot van een kopje koffie instructies over de te rijden route. Bloemetjes servies, koekjes uit de trommel; blijheid vanaf de allereerste minuut!

Ga naar de website


cloud-up-path copy 3 Created with Sketch.
Meer inspiratie
cloud-up-path copy 3 Created with Sketch.