Even geduld...
Beschikbaarheid
Recensies
Marleen bezoekt

Casa Rovear

Vakantiehuis & ingerichte tenten
2-6 personen
vanaf € 225 per week
Ga naar de website

Casa Rovear ligt op een klein 'landgoed', op slechts 20 minuten rijden van de zee en een uur rijden van Nice. Casa Rovear is kleinschalig, omringd door rust en ruimte in een nog niet toeristisch achterland van de Italiaanse Bloemenrivièra.

Bijzonder overnachten

Eigenlijk is alles bijzonder bij Casa Rovear. De ligging in de bergen tussen de eeuwenoude olijfbomen. Het prachtige gerenoveerde vakantiehuis (voor 4-5 personen), met veel gevoel voor stijl en design vormgegeven. De mooie uitzichten op de verschillende terrassen. De romantisch ingerichte India tent, met de perfecte mix tussen kunst & kitsch. De tussen de bomen gelegen Thai tent met veel privacy en een gezellige buitenkeuken. Het nieuwe appartement op de 1e verdieping van het 15e eeuwse torenhuis. Alles ademt hier rust... het is hier 's avonds muisstil.

Romantisch en kleurrijk

Casa Rovear ligt aan La Riviera dei Fiori, de Italiaanse Bloemenrivièra. Niet alleen de naam klinkt romantisch en kleurrijk, de streek is ook zo!  Veel mooie badplaatsen, middeleeuwse dorpjes en bijzondere plekken zoals de Cinque Terre, vijf dorpjes idyllisch gelegen op de rotsen. Glitter en glamour in Portofino, een badplaats voor de jetset, in combinatie met de rust en ruimte bij Casa Rovear. De perfecte vakantiemix voor een vakantie in Italië.

Ga naar de website


cloud-up-path copy 3 Created with Sketch.
Meer inspiratie
cloud-up-path copy 3 Created with Sketch.