Even geduld...
Beschikbaarheid
Recensies
Marleen bezoekt

Sterrenkubus

Sterrenkubus
1-4 personen
vanaf € 69 per nacht
Ga naar de website

Slapen in een Sterrenkubus, dat is pas echt bijzonder! Op een prachtige locatie, midden in het Twentse boerenland staan originele Sterrenkubussen opgesteld. Hier vind je rust, ruimte en een indrukwekkende sterrenhemel.

Een hemels uitzicht

Vanuit je comfortabele bed kijk je door een transparante koepel rechtstreeks naar het heelal, alsof je in de openlucht slaapt! De Sterrenkubus is een simpel maar geniaal concept. De vierkante houten huisjes zijn duurzaam gemaakt, milieuvriendelijk en bieden alle comfort van een hotelkamer (douche, toilet, keukentje). De huisjes zijn ingericht voor 2 volwassenen en 2 kinderen. Samen met de nabijgelegen Sterrenwacht Cosmos worden er speciale arrangementen aangeboden en in de kubus staat een telescoop met informatiemateriaal, goed voor uren sterrenplezier! Ervaar de magie van de sterrenhemel en kom naar dit miljoen-sterren-verblijf!

'Samen dromen. Samen wensen. Samen hemels ontwaken...'

De Sterrenkubussen staan bij Erfgoed Bossem, waar ook safaritenten te huur zijn. Er zijn tweepersoons romantische lodgetenten en gezellige familietenten. Op de biologische boerderij van Dennis en Annette wordt regelmatig een diner geserveerd en kun je een ontbijtmand met streekproducten bestellen. 

Ga naar de website


cloud-up-path copy 3 Created with Sketch.
Meer inspiratie
cloud-up-path copy 3 Created with Sketch.