Even geduld...
Beschikbaarheid
Recensies
Marleen bezoekt

Huisje op Wielen

Gepimpte caravans
2-4 personen
vanaf € 100 per nacht
Ga naar de website

Huisje op Wielen verhuurt hippe, kleurrlijke caravans die zo ingericht zijn dat jij alleen maar je koffer mee hoeft te nemen! Ga je op stap met de Ibiza Blue, de Pretty Pink of wordt het de Green Village op wielen? Ze zijn alledrie stylisch verantwoord, dus je mag gezien worden.

Hippe gepimpte caravans

Op vakantie met een gepimpte caravan, ingericht met praktische (handdoeken, pannenset), noodzakelijke (wc-papier), belangrijke, gezellige (kaarsen) en niet- altijd-nodig-maar-wel-leuke spullen (een dokersromannetje, spelletjes, Rituals producten). Liesbeth van Lunchwinkel Pink Lemon en de Theetantes heeft de styling voor haar rekening genomen en dat zie je. Lieve kanten gordijnen, zachte wollen kleedjes, gehaakte randjes en zoete pasteltinten; het interieur is perfect afgestemd. Bij Huisje op Wielen kan je de grote Ibiza Blue caravan huren, geschikt voor 4 personen, de Green Village caravan voor 3 personen of de Pretty Pink voor max. 3 personen. Je kunt de caravans per week, midweek, weekend of zelfs een dag huren. Er zit ook een fijn straalkacheltje in de caravans. Dus je kunt ook in het voor- of najaar fijn op pad zonder koude voeten te krijgen. 

Prik een datum en droom weg met deze caravan...

Tip!

Leuke campings in Brabant zijn o.a. Doe-boerderij/camping De Steenuil in Oirschot, glamping De Paal in Bergeijk en 't Goeie Leven in Eerde.

Ga naar de website


cloud-up-path copy 3 Created with Sketch.
Meer inspiratie
cloud-up-path copy 3 Created with Sketch.