Even geduld...
Beschikbaarheid
Recensies
Marleen bezoekt

In het Wijland

Pipowagen & tipi's
2-21 personen
vanaf € 60 per nacht
Ga naar de website

In het Wijland is een fijn logeerconcept; een kampeerplek met tipi's, pipowagen, gepimpte caravan en hottub in het weiland.

Samen, buiten, genieten

Kom even los van je drukke bestaan en geniet. Want Nederland is mooi! En dat wil Ellen je graag laten zien. Origineel overnachten in een volledig ingerichte tipi, gepimpte caravan of pipowagen en douchen met uitzicht op de lucht. Zie jij jezelf al zitten… Met een glaasje wijn in de houtgestookte hot tub of ’s ochtends aan een vers ontbijt In het Wijland. Geniet zo lang je wilt! Een middag, avond, weekend weg of een week vakantie. Met familie, vrienden, een hele groep of lekker met z’n twee. 

Veel meer dan logeren...

In het Wijland valt van meer te genieten. Van een picknick op een mooie zondagmiddag, tot een romantisch avondje onder de sterren. Bak je eigen pizza boven het kampvuur of trek met goed gevulde knapzak het bos in… 

Camping 2016

In 2016 staat in het Wijland bij Landgoed Doornik in Bemmel. Een rustige plek, gelegen in Park Lingezegen en pal aan de dijk met uitzicht over Waal, Bemmelse waard en Ooijpolder. Een natuurlijke omgeving, uitstekend ingericht voor wandel- en fietsliefhebbers, maar ook nabij Neerlandsch oudste stad Nijmegen. Kortom; vele mogelijkheden, ook voor een langer verblijf.

Ga naar de website


cloud-up-path copy 3 Created with Sketch.
Meer inspiratie
cloud-up-path copy 3 Created with Sketch.