Even geduld...
Beschikbaarheid
Recensies
Marleen bezoekt

Kampari

Safaritenten en pipowagen
2-5 personen
vanaf € 100 per nacht
Ga naar de website

Kampari, dat is kamperen deluxe met rust en ruimte om je heen! Op het Friese platteland zijn Wendy en Willem een fijn glampingadres gestart, met luxe safaritenten en een romantische pipowagen

Safaritent of pipowagen?

Bij Kampari heb je de keuze om te overnachten in een van de safaritenten of in de romantische pipowagen. Glamping pur sang! De safaritenten hebben elk een eigen thema. Slaap je in 'Out of Africa' met de koloniale stijl, dan proef je Afrika. Safaritent 'on the beach' heeft de sfeer en uitstraling van een strandhuisje. In familietent 'Toscane' (5 pers.) proef je van het goede Italiaanse leven. Kraanvogel is ook een 5-persoons familietent, in Aziatische sfeer. Alle tenten zijn luxe ingericht, met eigen badkamer met douche, een compleet ingerichte keuken (met oventje) en een heerlijke gaskachel voor de koele avonden. Op de veranda geniet je aan de stoere tafel of in een van de deckchairs. De romantische pipowagen 'my romantic retreat' is voor twee personen en heeft een fijne douche, mooie keuken en een geweldig bed. Reserveer als extra verwennerij de houtgestookte hot tub en je vakantie kan niet meer stuk.

Camping voor rustliefhebbers

Rust en ruimte om je heen, dat is de kracht van Kampari. Geen animatie team, geen georganiseerde activiteiten; je komt helemaal bij, terwijl er in de omgeving genoeg te zien en te doen valt! Ga een dagje zeilen met gastheer Willem, ontdek enkele van de elf steden. Lemmer, Sloten, Hindeloopen; elk stadje heeft een eigen charme.

Leestip!

24 uur in Friesland voelt als een week vakantie. Lees onze ervaringen in het 'getest'-blog.

Ga naar de website


cloud-up-path copy 3 Created with Sketch.
Meer inspiratie
cloud-up-path copy 3 Created with Sketch.