Even geduld...
Beschikbaarheid
Recensies
Marleen bezoekt

Quinta da Montanha

B&B, safaritenten en appartement
2-5 personen
vanaf € 60 per nacht
Ga naar de website

Bed and Breakfast Quinta Da Montanha is een oude wijnboerderij omgetoverd tot een sfeervolle kleinschalige vakantie accommodatie met B&B kamers, mooie ingerichte safaritenten en een appartement. Dit heerlijke adres in Portugal ligt bij Caldas Da Rainha in een schitterende vallei tussen de fruitbomen, 15 minuten van het strand en 90 km boven Lissabon aan de Costa da Prata.

B&B, appartement of safaritent

Quinta da Montanha ademt, door oude elementen en traditionele afwerking, een typisch Portugese sfeer. Het is hier volop genieten voor jong en oud. Of je nu slaapt in een van de B&B kamers, het appartement (5 pers.) of in een van de luxe ingerichte safaritenten (5 pers.), Hans & Toos zorgen er voor dat het je aan niets ontbreekt. Genieten bij het zwembad, op een van de terrassen in de grote tuin of aanschuiven voor de BBQ die wekelijks georganiseerd wordt. Kinderen vermaken zich hier prima bij het zwembad, op de trampoline, de jeu de boules baan of het speelveld. 

Goud aan de Zilverkust

Quinta Da Montanha ligt aan de Zilverkust, een afwisselende kuststreek met kliffen, baaien en brede stranden. Binnen 15 minuten ben je bij het strand van Foz do Arelho, Sao Martinho do Porto en Salir do Porto, allemaal geschikt voor kleinere kinderen. In de directe omgeving liggen charmante stadjes en vissersdorpjes. Een dagje 'thuis' blijven bij de Quinta is ook absoluut geen straf. 

Ga naar de website


cloud-up-path copy 3 Created with Sketch.
Meer inspiratie
cloud-up-path copy 3 Created with Sketch.