Even geduld...
Beschikbaarheid
Recensies
Marleen bezoekt

De Hooiberg

Groepsaccommodatie
12-18 personen
vanaf € 1150 per weekend
Ga naar de website

Op het Twentse platteland ligt de luxe groepsaccommodatie De Hooiberg. Het ontwerp van de Hooiberg is gebaseerd op de traditionele hooibergen, maar volledig nieuw gebouwd en voorzien van alle comfort.

Met familie, vrienden, collega's...

De luxe vakantiewoning ligt aan de rand van het bos, aan een rustige landweg, en is geschikt voor 12 tot 18 personen. Een perfecte locatie voor een familie-uitje, een vriendengroep of een zakelijke bijeenkomst. Wanneer je de woonkamer binnen komt valt gelijk het mooie uitzicht op. Door de openslaande tuindeuren kijk je ver uit over de weilanden. Het terras ligt op het zuiden en grenst aan een grote boomgaard (met jonge fruitbomen) met speeltoestellen, een zandbak en hot tub. De woonkamer is gezellig, heeft een sfeervolle zithoek rond een houtkachel, een lange kloostertafel en een grote, luxe open keuken. De slaapkamers op de begane grond hebben allemaal terrasdeuren en een eigen badkamer!

Twentse gastvrijheid op het platteland

De rust, ruimte en het comfort van deze vakantiewoning staan garant voor een onbekommerde vakantie in Twente, voor jong &oud!

Ga naar de website