Even geduld...
Beschikbaarheid
Recensies
Marleen bezoekt

De Pollepleats

Groepsaccommodatie
2-200 personen
vanaf € 135 per nacht
Ga naar de website

De Pollepleats in Friesland is een unieke locatie, direct aan het water. Een bijzondere plek voor een vergadering, feest, bedrijfsuitje of bruiloft. Maar ook voor een familieweekend, reünie met vrienden...

Groepsaccommodatie

De Pollepleats is een luxe groepsaccommodatie, waar maximaal 60 personen kunnen overnachten. Een familie- of vriendenweekend, een bedrijfsuitje of blijven slapen na een trouwerij; de Pollepleats biedt voor ieder wat wils. Opgemaakte bedden bij aankomst, kokkerellen in de professionele keuken of je laten verwennen door een cateringservice. Een comfortabel, luxe en aangenaam verblijf met volop privacy en veel mogelijkheden voor activiteiten voor jong en oud. Volop genieten wanneer je met de fluisterbootjes, kano's of zeilbootjes de Friese wateren verkent. Kinderen vermaken zich uren bij de tafelvoetbal en tafeltennis of buiten met de boerengolf en skelters op het ruime erf.

Feest, vergadering of bruiloft

Iets te vieren? Een verjaardag, jubileum, vergadering of bruiloft? De Pollepleats biedt arrangementen op maat. Ongestoord feesten, vergaderen en genieten! 

Ga naar de website


‘t Huys op de Hei Vakantiehuis en (trouw-)locatie, Noord-Brabant vanaf € 220 per weekend
vanaf 2 pers.
Een trouwlocatie, vergaderlocatie en locatie voor een high tea of workshop, met romantische 4-persoons vakantiewoning en mooie tuinen.
Ontbijthotel De Slaapfabriek Hotel en groepsaccommodatie, Gelderland vanaf € 110 per nacht
2 - 24 pers.
Een kleinschalig hotel tussen Deventer en Apeldoorn gelegen. Een hotel met themakamers, geïnspireerd door wereldsteden. Tevens groepsaccommodatie.
‘t Keampke Groepsaccommodaties , Twente vanaf € 35 per persoon
2 - 32 pers.
Bijzondere groepsverblijven in prachtige Twentse boerderijen, ideaal voor een familie- of vriendenweekend en toegankelijk voor iedereen.
De Dorpswoning 4-17 persoons vakantiewoningen, Noord-Brabant vanaf € 380 per weekend
2 - 17 pers.
De Dorpswoning biedt acht luxe, sfeervolle vakantiewoningen in Brabant. Sfeervol en luxe, tot 17 personen.
De Turfhoeke Groepsaccommodatie en B&B, Friesland vanaf € 95 per nacht
2 - 20 pers.
Een voormalige boerderij omgetoverd tot een moderne groepsaccommodatie in Gorredijk, Friesland. Geschikt voor 16-20 personen.
It Dreamlân Groepsaccommodatie, vakantiehuizen en glamping, Friesland vanaf € 65 per nacht
tot 20 pers.
Een droombestemming in Friesland, een vakantieadres met glamping, groepsaccommodatie en design vakantiehuizen. Een (kinder-)paradijs!
Erfgoedlogies D’Ouffenhoff (Groeps-)vakantiehuizen, Limburg vanaf € 70 per nacht
2 - 16 pers.
Op deze authentieke hoeve vind je sfeervolle B&B kamers, appartementen en groepsaccommodatie voor 2-16 personen in Baarlo, in Noord-Limburg.
it flinkeboskje Vakantiehuis en groepsaccommodatie, Friesland vanaf € 450 per weekend
2 - 24 pers.
Vakantiewoning voor 4 - 6 personen en een groepsaccommodatie tot 24 personen. Scandinavisch, hip, luxe; echt familiehuizen.