Even geduld...
Beschikbaarheid
Recensies
Marleen bezoekt

De Turfhoeke

Groepsaccommodatie en B&B
2-20 personen
vanaf € 95 per nacht
Ga naar de website

De Turfhoeke, een prachtig gerenoveerde boerderij op het Friese platteland. Deze groepsaccommodatie (en B&B) biedt plaats aan 16-20 personen. Een fijne plek voor een familieweekend, vriendenuitje of...

Een mix van landelijk en modern strak

De Turfhoeke biedt een mooie mix van authentiek en modern. Stoere gebinten met een strak interieur, verzorgd door de Friese vormgever en meubelontwerper Gjalt Pilat (Pilat & Pilat). Eenvoud, rust, kwaliteit en warmte; kernwoorden voor de Turfhoeke. Geniet van elkaar, met familie en/of vrienden van dit groepsverblijf. In de sfeervolle leefruimte, de professionele keuken, bij de buitenhaard, op een van de terrassen in de tuin; volop ruimte voor iedereen. De Turfhoeke heeft 8 riante 2-persoonskamers, waarvan vier met een extra bed. Alle kamers hebben een eigen badkamer. Het huis is niet alleen geschikt voor familie en/of vrienden, je kunt hier ook terecht voor vergaderingen/trainingen.

Weiland en water

Het grote vakantiehuis ligt midden in de weilanden, aan het water. Wandelen, fietsen of varen, de mogelijkheden zijn eindeloos. Voor de deur ligt een platbodem zeilschip, waarmee je met een schipper een (zeil)tocht kunt maken. Een scootertocht, een kookworkshop; Maaike en Hessel adviseren je graag over de mogelijkheden. 

B&B de Turfhoeke

Wanneer de Turfhoeke niet gereserveerd is voor een groep, ben je van harte welkom in de B&B.

Ga naar de website


cloud-up-path copy 3 Created with Sketch.
Meer inspiratie
cloud-up-path copy 3 Created with Sketch.