Even geduld...
Beschikbaarheid
Recensies
Marleen bezoekt

Badhotel Rockanje & Brasserie Lodgers

Hotel aan zee
vanaf 2 personen
vanaf € 55 per nacht
Ga naar de website

Badhotel Rockanje ligt ten zuiden van Rotterdam, direct achter de duinen bij Rockanje. Een gezellig (familie-)hotel voor een weekend of vakantie aan zee. 

Een hotel voor iedereen

Een hotel aan zee waar iedereen welkom is. Romantici wacht een verrassing in de duinen; duinsuites met sfeerhaard en bad. Wandel- en natuurliefhebbers voelen zich prettig bij het stoere houten interieur, geinspireerd op de lodges in Noord-Amerika. En voor gezinnen is er een familie appartement en staat de bolderkar klaar. TIP: reserveer een van de romantische duinkamers.

Brasserie Lodgers

Bij het Badhotel hoort Brasserie Lodgers, met een grote openhaard met luie stoelen als centraal middelpunt. Een fijne plek voor een warme chocolademelk met slagroom, een goed glas Whiskey, een lichte lunch of een diner van seizoensproducten. In de zomer zit je op het zonnige terras aan het zwembad. 

Hotel op een eiland

Badhotel Rockanje ligt op het eiland Voorne, in Zuid-Holland. Het hoort nog net niet bij Zeeland, maar de omgeving ademt dezelfde sfeer. Het hotel ligt op slechts 400 meter van zee. De duinen over en je kunt lekker uitwaaien, eindeloze wandelingen maken, in de zomer aan het strand liggen en de zon onder zien gaan. Liever wat zien? Bezoek het vestingstadje Brielle, wereldstad Rotterdam of ga winkelen in Hellevoetsluis.

Tip!

Bezoek vanuit het Badhotel het mooie Restaurant aan Zee Oostvoorne. Prachtig vormgegeven en met lekkere hangstoelen op het terras.

Ga naar de website


cloud-up-path copy 3 Created with Sketch.
Meer inspiratie
cloud-up-path copy 3 Created with Sketch.