Even geduld...
Beschikbaarheid
Recensies
Marleen bezoekt

Granö Beckasin Lodge

Luxe boomhutten en hotel
vanaf 2 personen
vanaf € 85 per nacht
Ga naar de website

Granö Beckasin is een bijzondere lodge in het zuiden van Zweeds Lapland. Je verblijft middenin het groen met volop mogelijkheden om de omgeving te ontdekken. Ga het avontuur aan in het ongerepte noorden van Zweden en maak kennis met een stukje puur natuur. Extra bijzonder: je kunt hier logeren in een Bird’s Nest; hoog in de boom voel je je zo vrij als een vogel.

Slapen in een vogelnest

Een boomhut met de luxe van een hotel, middenin de wildernis met prachtig uitzicht. Overnachten in een Bird’s Nest is in alle opzichten een bijzondere ervaring. In je vogelnest staat een heerlijk comfortabel bed, net als in een hotel. Ook heb je een badkamer met douche en toilet, een klein keukentje en vloerverwarming. Voor een lekker ontbijtje hoef je je nest niet uit, deze wordt op de door jou gewenste tijd bezorgd. Voor een smakelijk diner kun je terecht in het restaurant. Last van hoogtevrees? Granö Beckasin heeft ook een ecohotel, bungalows, cabins en een camping die allemaal op vaste grond staan.

Ga het avontuur aan

De Zweedse wildernis ontleent zich voor veel verschillende activiteiten. Ga raften op het water, maak een kruidenwandeling of spot elanden tijdens een safari. Op de bospaden langs riviertjes en moerassen kijk je je ogen uit. In de winter, als er sneeuw ligt, kun je met een hondenslee de omgeving verkennen. Warm ingepakt, met je bibs op een schapenvel doorkruis je de mooiste landschappen. Met een beetje geluk zie je ook nog het Noorderlicht. Kan het nog mooier?

Ga naar de website