Even geduld...
Beschikbaarheid
Recensies
Marleen bezoekt

The pinkpepper tree

Charmehotel
1-16 personen
vanaf € 95 per nacht
Ga naar de website

The pinkpepper tree op Mallorca is een homehotel, een hotel dat voelt als thuis. Dit kleinschalige boutiquehotel ligt op het midden van het eiland, aan de rand van het authentieke dorp Lloseta. 

Bijzonder overnachten op Mallorca

Bij The pinkpepper tree overnacht je in een van de acht kamers, waarvan drie met ligbad in de kamer. Alle kamers hebben een badkamer met een grote inloopdouche en apart toilet. Een heerlijk ontbijt is inbegrepen, op het zonnige terras, in de boomgaard of in de eetkamer tijdens de wintermaanden. 's Avonds kun je aanschuiven voor een driegangen diner, aan je eigen tafeltje die je naar wens overal neer kunt zetten of aan de grote eettafel in de keuken. 

Wat is er te doen?

Vanuit het hotel wandel je de Tramuntana bergen in, evt. met een Engelstalige gids en een lekkere picknick. Lloseta ligt in het wijngebied, je kunt naar verschillende wijnhuizen voor proeverijen. In het voor- en naseizoen is fietsen hier populair. In 25 minuten ben je aan de kust en met de trein vanuit Lloseta (10 min. lopen) sta je in 20 minuten in Palma. 

Het hart van The pinkpepper tree

Gastvrouw Jacqueline is het hart van dit bijzondere hotel. Ze organiseert retraites, wandelweken en heeft ruime ervaring in coaching en het geven van workshops op allerlei gebied (meditatie, lach, mindfulness, yoga etc). Haar gewoonte zichzelf te zijn werkt aanstekelijk. Je voelt je bij haar snel thuis en op je gemak. Alleen al om haar gastvrijheid wil je hier niet meer weg... en haar kookkunsten! 

The pinkpepper tree; een bijzonder adres voor een vakantie op Mallorca! Een heerlijke plek om te ontspannen en bovenal te genieten. Om te proeven, te ontdekken en verwend te worden.

Ga naar de website


cloud-up-path copy 3 Created with Sketch.
Meer inspiratie
cloud-up-path copy 3 Created with Sketch.