Even geduld...
Recensies
Marleen bezoekt

San Giorgio hotel

Designhotel
vanaf 1 personen
vanaf € 150 per nacht
Bezoek website

Op het bekende Griekse eiland Mykonos ligt het bijzonder mooie San Giorgio Designhotel. Een droomhotel op een droomlocatie, tussen Paradise Beach & Paraga Bay.

Een plek waar je thuis bent

Het hotel ligt op een twee hectare groot terrein met tal van plekken om je even te ontspannen en terug te trekken. Kies een hangmat in de schaduw of een drijvend platform aan zee, een ligbed met zeezicht of een loungebank aan het zwembad. Met een koel glas wijn genieten op je eigen veranda terwijl de witte gordijnen zachtjes opwaaien in de wind... Bohemian luxury...

Basic, Mare, Veranda, Grande of Famosa

Het San Giorgio hotel heeft 33 kamers, van basic tot luxe suite. Ze zijn allemaal van eenvoudige charme, met een moderne mediterrane stijl met een vleugje Marokkaans. De witte basis laat de accessoires en bijzondere meubelstukken perfect tot hun recht komen. Minimalistisch en ingetogen. Kalm en rustgevend, een plek waar iedereen zich thuis voelt.

Club life

In de maanden mei & september is het heerlijk rustig bij het hotel. In de hoogseizoenmaanden draait het leven om de clubs, die vlakbij het hotel liggen. Wanneer je op zoek bent naar rust, kun je deze maanden beter mijden. 

Bezoek website


cloud-up-path copy 3 Created with Sketch.
Meer inspiratie
cloud-up-path copy 3 Created with Sketch.